Big changes are coming

Big changes are coming to jSunnyReports. I have just started working on beta3. beta3 will have an internal database. This will greatly enhance our possibilities to create graphs. And more important, a lot more easy.

And it will probably improve performance as well.

More information will follow

3 Comments

 1. Eddie

  Hallo,
  Ik was van plan om mijn manier van gegevens te loggen op mijn huidige website te veranderen, en van op een eigen server thuis te publiceren.
  Ik ben tijdens het “googelen” per ongeluk op deze site terecht gekomen.
  Nu ik uw programma eens getest heb, overweeg ik om dat te gebruiken op mijn vernieuwde website. Ik zal u op de hoogte houden, wanneer de website online komt.
  In elk geval een mooi initiatief, dat je genomen hebt, dank u.

 2. Jan

  Met aandacht deze site eens doorlopen. Mooi programmaatje. Wat ik me nu echter afvraag is of dit ook mogelijk zou zijn om dit op een linux server te laten draaien? Ik heb hier een linux server draaien, maar als ik die datalogging wil doen moet ik nog een pc extra laten draaien.

  MVG Jan

 3. Martin Kleinman (Post author)

  Het zou prima onder linux moeten kunnen draaien. jSunnyReports is geschreven in Java en dus platformonafhankelijk. Met de juiste aanpassingen in de opstartbatch file en ipv c:/ verwijzingen in de config naar /usr/ etc dan zou denk ik het prima moeten draaien

Comments are closed.